AİLE OKULU PROJESİ KURSUMUZ

AİLE OKULU PROJESİ KURS BAŞVURU FORMU Değerli Anneler ve Babalar,

Keskesler Anaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Saliha Sümeyye Canlıer tarafından, velilerimize yönelik olmak üzere   "Aile Okulu Projesi" eğitimleri yapılacaktır. Projeyi Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü yürütmektedir. Aile çocuk eğitiminin mihenk taşıdır. Ailenin ve toplum sağlığının korunmasına katkı sağlamak için siz değerli velilerimizi eğitime katılmaya davet ediyoruz.   Eğitime düzenli olarak gelebilecek anne ya da babaların(birlikte katılabilirsiniz) formdaki bilgileri doldurarak göndermelerini rica ediyorum. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQYnxY45qZiB2zI0ETzujjnU3PfcHrO4ucuWWUSbqo-YOquw/viewform?usp=sf_link   Aile Okulu Projesi eğitimleri 9 gün sürecektir. Her hafta Salı ve Perşembe günleri aşağıda belirtilen 8 konu başlığında eğitim yapılacaktır.   Eğitim takvimi: 22-24-29 Kasım ve 2-5-8-12-15-19 Aralık 2022   tarihlerinde Saat: 18.30-21.40 arası ( blok dersler yapılabilir, süre azalabilir ) Yer: Keskesler Anaokulu Çok Amaçlı Salonu   Konular:

• Sosyal Duygusal Beceri Gelişimi
  • Aile içi İletişim Becerileri
  • Akran İlişkileri
  • Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı
  • Çatışma ve Stres Yönetimi
  • Bağımlılık
  • Ahlaki Gelişim
  • Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite

NOT: Kursumuz Selçuklu Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılacak olup, düzenli devam edenlere katılım belgesi verilecektir.

02-11-202202-11-202202-11-202202-11-202202-11-2022